BARVNE KITE S PODALJŠKI

Barvne kite z lasnimi podaljški so vsako leto bolj popularni. Kitke so prava senzacija. Največkrat se odločimo za kitke poleti, nekateri pa jih nosijo skozi celo leto!

Zakaj so kitke tako popularne? Ker so enostavne za uporabo. S kitkami dejansko ne boste imeli čisto nič dela. Poleti se odpravite na dopust in ste lahko brez skrbi za vašo pričesko. Ne izgubljajte časa na dopustu! S kitkami se lahko kopate v morju (priporočamo vam le, da jih zvečer splaknete z vodo, ni pa obvezno!).  Ko nosite kitke ni potrebno ravnanje las ali feniranje las. Tako boste lepe vsak dan! Tudi otroci obožujejo kitke. Barvni prameni bodo dodali piko na i!

Življenje je prekratko, da bi imeli dolgočasno frizuro.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

MARUŠA SIRK

Sem Maruša Sirk in obožujem delo z lasmi. Imam nekaj let izkušenj v svetu lepote in nege las. Moj cilj je, da vsaki stranki omogočim edinstveno izkušnjo, ki poudarja njihovo naravno lepoto. Z veseljem sledim najnovejšim trendom in tehnikam frizerstva, da bi zagotovila najboljše rezultate. S svojim talentom in znanjem sem že pomagala številnim strankam doseči svoje sanjske pričeske. Veselim se, da vam bom pomagala odkriti svoj edinstven stil in občutek samozavesti.

NIKA

Moje ime je Nika in stara sem 22 let. Frizerski poklic me navdušuje že od malih nog z njim pa se ukvarjam zadnjih 5 let. Delo s strankami in ustvarjanje raznoraznih pričesk mi je v veselje. Najbolj sem se našla v striženju moških pričesk in oblikovanju brade. Stranki želim izpolniti želje ter ji pričarati nasmeh na obraz, tako tudi jaz dobim motivacijo, za še več ustvarjanja z vašimi lasmi.

www.tockalepote.si-Manca Žižek

MANCA ŽIŽEK

Našla sem se v ljubezni do las, kreiranju pričesk in lepoti, ki vam jo lahko ponudim. Izpopolnjuje me to, da vam lahko pomagam do boljšega izgleda. Stiliranje frizur je moja ljubezen. Z izobraževanji konstantno nadgrajujem svoje znanje, da vam lahko ponudim zadnje modne trende. Skupaj z vašimi željami poskušam ustvariti vrhunski dizajn pričeske. Po frizerski poti stopam že več kot 10 let, izoblikovale so me izkušnje v raznih frizerskih salonih.  Čutim, da je moje poslanstvo v izboljšanju vašega izgleda. Čas, ki ste pri meni, posvetim samo vam in vam pomagam pobegniti iz stresnega vsakdana.