FRIZERSKI SALON

M STYLING

ne zaslužiš si nič drugega kot samo najboljše

FRIZERKI SALON

M STYLING

V modernem frizerskem studiu nudimo moško, žensko in otroško striženje, barvanje las, fen frizure in svečane pričeske. Svojim strankam nudimo le vrhunske storitve na področju frizerstva. Pri svojem delu uporabljamo kvalitetne proizvode znamke LISAP, s katerimi pripomoremo k izboljšanju strankinega dobrega izgleda in počutja.

www.tockalepote.si-Manca Žižek
FRIZERKA

MANCA ŽIŽEK

Našla sem se v ljubezni do las, kreiranju pričesk in lepoti, ki vam jo lahko ponudim. Izpopolnjuje me to, da vam lahko pomagam do boljšega izgleda. Stiliranje frizur je moja ljubezen. Z izobraževanji konstantno nadgrajujem svoje znanje, da vam lahko ponudim zadnje modne trende. Skupaj z vašimi željami poskušam ustvariti vrhunski dizajn pričeske. Po frizerski poti stopam že več kot 7 let, izoblikovale so me izkušnje v raznih frizerskih salonih.  Čutim, da je moje poslanstvo v izboljšanju vašega izgleda. Čas, ki ste pri meni, posvetim samo vam in vam pomagam pobegniti iz stresnega vsakdana.

STORITVE

M STYLING

Storitev

STRIŽENJE LAS

Za lep videz vsake pričeske je pravilno striženje las ena od osnovnih zahtev. Ker vsaka pričeska zahteva svoj način striženja in ker se modne smernice neprestano spreminjajo se redno udeležujemo seminarjev in modnih prireditev.

  • MOŠKO STRIŽENJE 
  • ŽENSKO STRIŽENJE
  • OTROŠKO STRIŽENJE
  • HAIR TATTO

Kreativno striženje oz. risanje s strojčkom.  Otroci imajo zelo radi narisano kakšno strelo ali črto. Prav tako je hair tatto super za popestritev moškega in ženskega striženja.

Storitev

BARVANJE LAS

MOŠKO

ŽENSKO

Barvanje las v današnjem času ne pozna omejitev. V našem salonu lahko izbirate med različnimi aktualnimi tehnikami barvanja kot so: balayage , različne tehnike pramenov, kreativno modno barvanje, svetlenje, klasično barvanje. 
Uporabljamo le visokokakovostne, inovativne, ki ne vsebujejo amonijaka, PPD -ja ( p-Fenilenediamin) in resorcinola in zagotavljajo dolgo obstojnost in pokrivanje vse do 100% sivih las. Za moško barvanje las uporabljamo odlične barve znamke LISAP MAN COLOR, ki sivim lasem v 5 minutah poživi barve in da naravni rezultate z nevtralnimi učinki. 

NEGA LAS

Pravilna nega las in lasišča je osnova za lepe in zdrave lase. V našem salonu vam poleg  standardnih frizerskih storitev nudimo tudi specialne nege las in lasišča.

Nega keraplant

Medicinsko intenzivna terapija za zdravljenje vašega lasiščaNega keraplant

Dermo calming

Namenjena občutljivim lasišče, ki hitro postanejo razdražena in dehidrirana.

Sebum- regulating

Za uravnavanje delovanja lojnice. Proti mastnim lasem

Anti-dandruff

Za pomirjanje srbečih in razdraženih lasišč in odpravljanje prhljaja.

Anti-hair loss

Preprečuje izgubo las in izboljšuje faze življenjskega cikla las.

Nutri-repair

Za čiščenje, obnavljaje in oživitev mehansko in kemično poškodovanih in dehidriranih las in lasnih konic.

Nega lisaplex

Za vse tiste, ki imajo močno poškodovano strukturo las in so v zelo slabi kondiciji

Življenje je prekratko, da bi imeli dolgočasno frizuro.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

SALON

M STYLING

www.tockalepote.si-M-Styling_11
www.tockalepote.si-M-Styling_12

Lasna kozmetika LISAP Milano - ker si vaši lasje zaslužijo več!

Ker si vaši lasje zaslužijo več uporabljamo pri delu priznano znamko LISAP, ki ponuja vrhunske produtke lasne kozmetike. V svoji bogati ponudbi ponujajo različne produkte kot so: barve za lase, KERAPLAN NATURE za čiščenje in pomirjanje vašega lasišča, LISAMED proti ušem, BLEACH&LIGHTS PRO TECH za beljenje z visokim učinkom, preprat za kodranje las LISYELLE, LISAP ULTIMATE, nega vašega lasišča....itd.

MNENJA STRANK

M STYLING

DARILNI BON

Obdarite svoje najdražje z darilnim bonom in jim podarite razvajanje v našem salonu.

Dodatne informacije na

telefonski številki 068 93 65 91 ali preko e-pošte manca@tockalepote.si

M STYLING

ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

Valeta, maturantski ples ali poroka se zgodijo le enkrat v življenju. Na koncu vam ostanejo le spomini in slike na katerih želite sijati v najlepši luči.

www.tockalepote.si-M-Styling_15

 V Točki lepote lahko bodoči nevesti uredimo manikuro, pedikuro, permanentno ali klasično lakiranje, poročni make up, nego obraza in pripravo kože na obstojnejši make up ter nenazadnje, poročno pričesko, ki se bo podala poročni obleki in njeni osebnosti. Za nevesto in ženina, poročne priče, družice in ostale družinske člane bomo poskrbeli v naših salonih ali na vaši poročni lokaciji.