FRIZERSKI SALON

M STYLING

ne zaslužiš si nič drugega kot samo najboljše

FRIZERKI SALON

M STYLING

V modernem frizerskem studiu nudimo moško, žensko in otroško striženje, barvanje las, fen frizure in svečane pričeske. Svojim strankam nudimo le vrhunske storitve na področju frizerstva. Pri svojem delu uporabljamo kvalitetne proizvode znamke LISAP, s katerimi pripomoremo k izboljšanju strankinega dobrega izgleda in počutja.

STORITVE

M STYLING

SALON

M STYLING

Lasna kozmetika LISAP Milano - ker si vaši lasje zaslužijo več!

Ker si vaši lasje zaslužijo več uporabljamo pri delu priznano znamko LISAP, ki ponuja vrhunske produtke lasne kozmetike. V svoji bogati ponudbi ponujajo različne produkte kot so: barve za lase, KERAPLAN NATURE za čiščenje in pomirjanje vašega lasišča, LISAMED proti ušem, BLEACH&LIGHTS PRO TECH za beljenje z visokim učinkom, preprat za kodranje las LISYELLE, LISAP ULTIMATE, nega vašega lasišča....itd.

MNENJA STRANK

M STYLING

DARILNI BON

Obdarite svoje najdražje z darilnim bonom in jim podarite razvajanje v našem salonu.

Dodatne informacije na

telefonski številki 068 93 65 91 ali preko e-pošte manca@tockalepote.si

Življenje je prekratko, da bi imeli dolgočasno frizuro.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

www.tockalepote.si-Manca Žižek

MANCA ŽIŽEK

Našla sem se v ljubezni do las, kreiranju pričesk in lepoti, ki vam jo lahko ponudim. Izpopolnjuje me to, da vam lahko pomagam do boljšega izgleda. Stiliranje frizur je moja ljubezen. Z izobraževanji konstantno nadgrajujem svoje znanje, da vam lahko ponudim zadnje modne trende. Skupaj z vašimi željami poskušam ustvariti vrhunski dizajn pričeske. Po frizerski poti stopam že več kot 10 let, izoblikovale so me izkušnje v raznih frizerskih salonih.  Čutim, da je moje poslanstvo v izboljšanju vašega izgleda. Čas, ki ste pri meni, posvetim samo vam in vam pomagam pobegniti iz stresnega vsakdana.

MARUŠA SIRK

Sem Maruša Sirk in obožujem delo z lasmi. Imam nekaj let izkušenj v svetu lepote in nege las. Moj cilj je, da vsaki stranki omogočim edinstveno izkušnjo, ki poudarja njihovo naravno lepoto. Z veseljem sledim najnovejšim trendom in tehnikam frizerstva, da bi zagotovila najboljše rezultate. S svojim talentom in znanjem sem že pomagala številnim strankam doseči svoje sanjske pričeske. Veselim se, da vam bom pomagala odkriti svoj edinstven stil in občutek samozavesti.

NIKA

Moje ime je Nika in stara sem 22 let. Frizerski poklic me navdušuje že od malih nog z njim pa se ukvarjam zadnjih 5 let. Delo s strankami in ustvarjanje raznoraznih pričesk mi je v veselje. Najbolj sem se našla v striženju moških pričesk in oblikovanju brade. Stranki želim izpolniti želje ter ji pričarati nasmeh na obraz, tako tudi jaz dobim motivacijo, za še več ustvarjanja z vašimi lasmi.