BARVANJE LAS

MOŠKO

ŽENSKO

Barvanje las v današnjem času ne pozna omejitev. V našem salonu lahko izbirate med različnimi aktualnimi tehnikami barvanja kot so:

  • balayage
  • različne tehnike pramenov
  • kreativno modno barvanje
  • svetlenje
  • klasično barvanje

Uporabljamo le visokokakovostne, inovativne barve, ki ne vsebujejo amonijaka, PPD -ja ( p-Fenilenediamin) in resorcinola in zagotavljajo dolgo obstojnost in pokrivanje vse do 100% sivih las. Za moško barvanje las uporabljamo odlične barve znamke LISAP MAN COLOR, ki sivim lasem v 5 minutah poživi barve in da naravni rezultate z nevtralnimi učinki. 

Življenje je prekratko, da bi imeli dolgočasno frizuro.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

MARUŠA SIRK

Sem Maruša Sirk in obožujem delo z lasmi. Imam nekaj let izkušenj v svetu lepote in nege las. Moj cilj je, da vsaki stranki omogočim edinstveno izkušnjo, ki poudarja njihovo naravno lepoto. Z veseljem sledim najnovejšim trendom in tehnikam frizerstva, da bi zagotovila najboljše rezultate. S svojim talentom in znanjem sem že pomagala številnim strankam doseči svoje sanjske pričeske. Veselim se, da vam bom pomagala odkriti svoj edinstven stil in občutek samozavesti.

NIKA

Moje ime je Nika in stara sem 22 let. Frizerski poklic me navdušuje že od malih nog z njim pa se ukvarjam zadnjih 5 let. Delo s strankami in ustvarjanje raznoraznih pričesk mi je v veselje. Najbolj sem se našla v striženju moških pričesk in oblikovanju brade. Stranki želim izpolniti želje ter ji pričarati nasmeh na obraz, tako tudi jaz dobim motivacijo, za še več ustvarjanja z vašimi lasmi.

www.tockalepote.si-Manca Žižek

MANCA ŽIŽEK

Našla sem se v ljubezni do las, kreiranju pričesk in lepoti, ki vam jo lahko ponudim. Izpopolnjuje me to, da vam lahko pomagam do boljšega izgleda. Stiliranje frizur je moja ljubezen. Z izobraževanji konstantno nadgrajujem svoje znanje, da vam lahko ponudim zadnje modne trende. Skupaj z vašimi željami poskušam ustvariti vrhunski dizajn pričeske. Po frizerski poti stopam že več kot 10 let, izoblikovale so me izkušnje v raznih frizerskih salonih.  Čutim, da je moje poslanstvo v izboljšanju vašega izgleda. Čas, ki ste pri meni, posvetim samo vam in vam pomagam pobegniti iz stresnega vsakdana.